Aloitus parissa päivässä..

asoy, yritys, virasto, oppilaitos ym.
autotalli tai kenttä, Barking toimii

Tuloja nopeasti ja vaivattomasti suoraan pankkitilillesi kuukausittain.

Säädä viikkoaikataulu etukäteen. Vuokraa paikkaa vain silloin, kun sinulle sopii.

Pari tuntia päivässä tai 24/7. Teet myös mahdolliset muutokset reaaliajassa.

Ansaitse jopa 250€ kuukaudessa paikastasi.

Kaikki portit ja puomit voidaan avata ja sulkea Barkingilla!

Barking tekee yhteistyötä ovi-, portti- ja puomiautomatiikkayritysten kanssa.

Liittymismaksu yksityishenkilöille

0

Hinnat alkaeenJa sen jälkeen kaikki pelkkää tuloa!

Liittymismaksu yrityksille ja yhteisöille

0

Hinnat alkaenJa sen jälkeen kaikki pelkkää tuloa!

Oma tapahtumien seuranta

Kaikilla paikkansa palveluun lisänneillä on ilman veloitusta käytössään oma admin-näkymä, jonka kautta pysäköintejä voidaan seurata laitteen selaimella etänä reaaliajassa. Myös vuokrausajanjaksoja voidaan säätää tarpeen mukaan nopeasti.

http://admin.barking.fi/

barking online administration (2)

Miksi Barking?

Yleistä

Omalta sivulta voit seurata reaaliajassa, kuka paikallasi pysäköi, milloin pysäköinti alkoi, ja kuinka paljon sinulle maksetaan pysäköinnistä. Samalla voi katsella myös muita tietoja sekä jo päättyneiden pysäköintien tietoja.

Helppoa

Päätät itse milloin vuokraat parkkipaikkasi muille. Voit vuokrata paikkaa päivittäin tai vain muutaman tunnin kuukaudessa. Sinä päätät.

Nopeat asetukset

Liityttyäsi Barkingiin, lisäämme parkkipaikkasi palveluumme yhteistyössä pysäköintialueen puomin toiminnasta vastaavan yrityksen kanssa.

Turvallisuus

Kokemuksemme mukaan pysäköintipaikan jakaminen vaikkapa omasta autotallista on turvallista. Autoilijat antavat rekisteröityessään järjestelmäämme puhelinnumeronsa, ajoneuvonsa rekisteritunnuksen ja maksukorttinsa tiedot. Lisäksi jokaisesta talliin kulkemisesta jää jälki. Autoilijat käyttäytyvät tallissa poikkeuksetta hyvin ja etsivät yleensä itsekin turvallista paikkaa pysäköidä oma autonsa.

Joustavuus

Järjestelmäämme on kytkettynä kaikenkokoisia kohteita. Joillain paikoituspaikan haltijoilla voi olla satoja paikkoja järjestelmässä. Toisilla palvelun yksityisillä käyttäjillä on vain yksi paikka!

Soveltuvuus

Nykyinen tekniikka parkkihallissa tai -paikalla ei ole normaalisti este järjestelmämme käyttöönotolle. Barking toimii nykyisen järjestelmän rinnalla ja toisinaan jopa keskustelee nykyisen järjestelmän kanssa. Asennus on hyvin nopeaa ja edullista. Olet kytkettynä jo saman päivän aikana, koska kaikki kytkennät ja konfiguraatiot vievät normaalisti alle 2 tuntia tehokasta aikaa.

Mikäli tekniikkaa ei alueella ole, järjestelmämme on käyttövalmiina vieläkin nopeammin.Tällöin käytetään vain mobiilisovelluksia ja järjestelmänhallintaa.

Puomit ja aidat voidaan asentaa yhteistyökumppaniemme toimesta. Tällöin aloituskustannus on suurempi, mutta tämä kustannus on monesti kuitenkin ennakko-oletuksia pienempi.

Markkinointi

Järjestelmämme mobiilisovellukset toimivat tehokkaasti markkinointityökaluina. Autoilijat löytävät parkkipaikat karttasovelluksen avulla ja navigoivat pysäköintipaikallesi. Ennen jonkin verran piilossakin olleet paikat löytyvät helposti.

Kausivaihtelun tasaus

Pysäköintipaikoilla on usein lyhyitä tai pitkiä ajanjaksoja, jolloin tila on täynnä. Tällöin voidaan kuvitella, ettei lisätuloja voi enää saada häiritsemättä nykyistä toimintaa. Monesti tämä ei pidä paikkaansa, vaan työkalumme auttavat täyttämään vain ne ajanjaksot, jolloin paikat olisivat muutoin tyhjillään.

Edullinen aloitus ja käyttö

Monesti järjestelmämme käyttöönotto ei vaadi aloituskustannuksia ollenkaan. Joillakin pysäköintialueilla tai -paikoilla ei ole esim. puomia tai sähkökäyttöistä ovea, jolloin paikan vuokrallelaittaja käyttää palvelustamme vain mobiilisovellus- ja järjestelmänvalvontaominaisuuksia. Tällöin meidän ei tarvitse liittää nykyistä järjestelmää omaan järjestelmäämme. Mikäli alueella on jo muuta tekniikkaa esim. sähkötoiminen portti, liitämme tekniikan järjestelmäämme modeemilaitteen avulla. Sopimuksen muista ehdoista riippuen saatamme veloittaa tällöin pienen aloituskustannuksen.

Autoilijoiden tulo on arvonlisäverollista. Tilitämme veron puolestasi. Barking maksaa pysäköintikohteesta 80%:n vuokraa laskettuna saaduista tuloista kohteen haltijalle.

Ympäristö ja taajama

Barking auttaa jakamistalouden keinoin käyttämään nykyisiä parkkialueita tehokkaammin. Meidän ei tarvitse rakentaa niin paljon pysäköintitilaa, kun käytämme nykyisen tilan tehokkaammin. Tästä hyötyy sekä parkkipaikan haltija lisäansioiden muodossa että paikkaa vailla oleva autoilija.

Järjestelmässämme pysäköintipaikka voidaan myös varata ennakkoon sekä kohteeseen voidaan navigoida tarvittaessa. Näiden ominaisuuksien ansiosta turha parkkipaikan etsimisestä johtuva ajelu taajamissa vähenee. Autoilijalla voi olla mahdollisuus varmistaa parkkipaikan saaminen kohdetietoineen jo kotona ennen matkaan lähtöä ja ajaa suoraan paikalle.

Kokemus

Barkingin järjestelmään on kytketty satoja liiketoimintapaikkoja ja käsittelemme tuhansia maksutapahtumia kuukaudessa. Järjestelmämme on siis jo markkinoilla todettu toimivaksi ja meillä on lukuisia tyytyväisiä asiakkaita.

Barkingilla mahdollista

  • Avaa kotiportti tai nosto-ovi palvelun avulla

  • Päästä vieraat ja perheenjäsenet pihalle avaamalla portti Barkingilla

  • Työntekijät pääsevät pysäköintialueelle tiettynä ajanjaksona

  • Vuokraa parkkipaikkasi automaattisesti sovelluksen avulla töistä tai kotoa lähtiessäsi

  • Vuokralle tarjottuja ajanjaksoja voi helposti muuttaa sovelluksesta

Lisää oma parkkipaikkasi Barkingiin!

Liityttyäsi Barkingiin, lisäämme parkkipaikkasi palveluumme yhteistyössä pysäköintialueen puomin toiminnasta vastaavan yrityksen kanssa. Oma kaukosäätimesi ja avainkorttisi toimivat samalla tavalla kuin ennenkin.